HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER

Stockholms län

Information

Konsultativ verksamhet avseende ekonomiska frågor samt handel med värdepapper

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Täby så är HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1975-12-11 så skapades HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER och verksamheten är har ej F-skattsedel.

916401-1067 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom HANDELSBOLAGET G. ELIASSON & CO EKONOMISKA KONSULTER är Eliasson, Per Gunnar som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Gun Yvonne som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .