La Dolce Stockholm Events

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter La Dolce Stockholm Events. Det finns flera bolag som liknar La Dolce Stockholm Events i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

La Dolce Stockholm Events är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-28 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-02-17 så har La Dolce Stockholm Events varit registrerat och sedan 2007-04-28 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är La Dolce Stockholm Events och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med La Dolce Stockholm Events så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med La Dolce Stockholm Events så kan ni göra det på 070-7693514.

Företaget skall syssla med arrangemang av olika former av events. Studentskivor, enskilda fester, skolfester, företagsevent och nattklubbsverksamhet är exempel på events som företaget kommer att syssla med.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eslami, Seyed Behrang som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

La Dolce Stockholm Events har 870629-XXXX som sitt organisationsnummer.