NM Horse Service

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter NM Horse Service. Det finns flera verksamheter som liknar NM Horse Service i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

NM Horse Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-29 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-04-10 så har NM Horse Service varit registrerat och sedan 2006-06-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är NM Horse Service och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med NM Horse Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med NM Horse Service så kan ni göra det på 070-8520496.

Arbete på stall, eget och på uppdrag. Egen uppfödning av hästar, utbildning av dessa och utbildning av andras hästar på uppdrag samt enklare transporter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mjörnefeldt, Nathalie Maria som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

NM Horse Service har 850516-XXXX som sitt organisationsnummer.