Firstlevel

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Firstlevel är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firstlevel är ett av dem. Statusen för Firstlevel är att Bolaget är aktivt.

Firstlevel är ett Enskild firma och skapades 2006-08-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firstlevel ska trivas.

Firstlevel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hjälpa kunder med redan uppkommna fel i deras IT-verksamhet samt förutse och lösa problem som inte uppkommit än. Fotograf vid event såsom konserter, högtider som dop bröllop.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firstlevel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29.

Idag är Firstlevel och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Firstlevel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6130012.

.

De som är på något sätt har med Firstlevel är Roland, Björn Alexander som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firstlevel har 850107-XXXX som sitt organisationsnummer.