Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening

Stockholms län

Information

Ideell förening finns det flera av i Täby och Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening är ett av dem. Statusen för Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening är att Bolaget är aktivt.

Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening är ett Ideell förening och skapades 2001-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening ska trivas.

Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vårdhem för behandling av psykiskt störda barn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening inte är momsregistrerat.

Idag är Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-61534.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Gerd Elmerskog ensam..

De som är på något sätt har med Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening är Bäckström, Gunnar Valdemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmerskog, Gerd Ingrid som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmerskog, Ingrid Grynet Karolina som är född 1978 och har titeln Suppleant, .

Ideella föreningen Viggans Barn & Ungdomsförening med firma Viggans Barn & Ungdomsförening har 802402-4740 som sitt organisationsnummer.