R Sandström chakt o allrep

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och R Sandström chakt o allrep är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och R Sandström chakt o allrep är ett av dem. Statusen för R Sandström chakt o allrep är att Bolaget är aktivt.

R Sandström chakt o allrep är ett Enskild firma och skapades 2004-12-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som R Sandström chakt o allrep ska trivas.

R Sandström chakt o allrep är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-19. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävmaskinist, reparationer av alla slags motorfordon, snöröjning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R Sandström chakt o allrep är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-19.

Idag är R Sandström chakt o allrep och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med R Sandström chakt o allrep så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-206367.

.

De som är på något sätt har med R Sandström chakt o allrep är Sandström, Silje-Kathrin som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

R Sandström chakt o allrep har 800714-XXXX som sitt organisationsnummer.