Carolina Olsson - färg- & klipptekniker

Stockholms län

Information

800419-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Carolina Olsson - färg- & klipptekniker. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carolina Olsson - färg- & klipptekniker är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Carolina Olsson - färg- & klipptekniker finns i.

Carolina Olsson - färg- & klipptekniker har varit registrerat sedan 2003-04-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carolina Olsson - färg- & klipptekniker så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-08.

Carolina Olsson - färg- & klipptekniker är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Carolina Olsson - färg- & klipptekniker är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carolina Olsson - färg- & klipptekniker så kan ni göra det på telefon genom 070-7136096 eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Carolina Olsson - färg- & klipptekniker och det är Brissman, Litter Helena Carolina som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,