Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Ekonomisk förening. Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2007-02-22 och har organisationsnummer 769615-3738.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening på följande adress Flygvillev. 3, 183 67, Täby.

Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Hägernäs Strands Bryggor Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Arbacken, Rolf Ingemar som är född 1944 och har titeln Suppleant . Blomlid, Sigge Oskar som är född 1936 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta de bryggor som föreningen disponerar samt genom att möjliggöra för medlemmarna att utnyttja de båtar föreningen disponerar.