Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

769600-2406 är organisationsnummer för företaget Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Täby som är den kommunen som Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening finns i.

Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1994-04-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Theodoros Tsirampidis och Andreas Hansson, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Svavelsöv. 56, 184 94, Åkersberga

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna marknadsföringstjänster samt i övrigt verka för att Arninge Centrum blir välkänt och uppskattat som affärscentrum.

Det finns olika personer som har en koppling med Arninge Centrum Marknadsföring Ekonomisk förening och det är Englund, Lars Sören som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Thorsten Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Nils Viktor Emanuel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tsirampidis, Theodoros som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlgren, Nils Erik Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Hans Joakim Robert som är född 1965 och har titeln SuppleantSandström, Kjell Robert som är född 1967 och har titeln Suppleant,