Barnhälsan Täby Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Barnhälsan Täby Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Täby. I Barnhälsan Täby Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delden Gustavsson, Pia Ann-Charlotte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Riback, Johanna Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternö, Helena Birgitta Eriksdotter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergsman, Annika Gunilla som är född 1954 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Barnhälsan Täby Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Barnhälsan Täby Ekonomisk förening på telefon 08-58754063.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva barnhälsovård, där medlemmarna bereds arbete. Föreningen skall även försälja vissa artiklar, som har anknytning till verksamhetsområdet enligt ovan.

Idag är Barnhälsan Täby Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Barnhälsan Täby Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Barnhälsan Täby Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Barnhälsan Täby Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Barnhälsan Täby Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Barnhälsan Täby Ekonomisk förening har 769600-1382 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.