David Andreasson

Stockholms län

Information

David Andreasson är ett företag som finns i Täby. I David Andreasson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andreasson, David Chung-Meng som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med David Andreasson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå David Andreasson på telefon 070-8371127.

Konsultverksamhet inom finans- och databranschen företrädesvis inom PC-området och internet, utbildnings-, redovisnings- och säljstödssystem samt mjuk- och hårdvara. Handel med och import av kontorstillbehör. Handel med motorfordon (bilar), värdepapper och fastigheter.

Idag är David Andreasson av bolagstypen Enskild firma.

David Andreasson är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

David Andreasson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och David Andreasson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för David Andreasson så är det följande:

David Andreasson har 740118-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.