Pro Homine Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Pro Homine Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Pro Homine Consulting är ett av dem. Statusen för Pro Homine Consulting är att Bolaget är aktivt.

Pro Homine Consulting är ett Enskild firma och skapades 1998-09-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pro Homine Consulting ska trivas.

Pro Homine Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom ickeverbal kommunikation, kommunikation, social kompetens samt emotionell intelligens.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pro Homine Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Pro Homine Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Pro Homine Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4335551.

.

De som är på något sätt har med Pro Homine Consulting är Rajter, Christian som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pro Homine Consulting har 731222-XXXX som sitt organisationsnummer.