Dåderman Bygg och Badrum

Stockholms län

Information

731214-XXXX är organisationsnummer för företaget Dåderman Bygg och Badrum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dåderman Bygg och Badrum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Dåderman Bygg och Badrum finns i.

Dåderman Bygg och Badrum har varit registrerat sedan 2000-04-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dåderman Bygg och Badrum så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dåderman Bygg och Badrum är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Dåderman Bygg och Badrum är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dåderman Bygg och Badrum så kan ni göra det på telefon genom 08-6300115 eller genom brev på följande adress:

Badrumsrenoveringar. Byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Dåderman Bygg och Badrum och det är Dåderman, Robert som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,