Synergus

Stockholms län

Information

Synergus hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Synergus finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Synergus tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Synergus har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Synergus så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Synergus har idag 730817-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Synergus

Konsultverksamhet för industriföretag och tjänsteföretag inom "lifescience" omfattande medicinsk teknik, bioteknik och läkemedel. Tjänsterna är inom, men inte begränsade till, fäljande områden: kvalitet, myndighetsansökningar, services, "after sales", marknadsföring, försäljning, export, management, investors relation, klinisk kompetens och utvärdering av produkter, utvecklingsingenjörer, produktion, inköp, projektledning, bemanningsuppdrag, nätverkande mellan bolag inom branschen.

I Synergus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kyhlstedt, Björn Mattias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .