Christian Productions

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Christian Productions är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Christian Productions är ett av dem. Statusen för Christian Productions är att Bolaget är aktivt.

Christian Productions är ett Enskild firma och skapades 1996-01-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Christian Productions ska trivas.

Christian Productions är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikproduktion (studioverksamhet och uthyrning av musikutrustning), handel med instrument samt textöversättning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christian Productions är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Christian Productions och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Christian Productions så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7921597.

.

De som är på något sätt har med Christian Productions är Antblad, Ralf Christian som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Christian Productions har 730624-XXXX som sitt organisationsnummer.