Meissners Guldsmide

Stockholms län

Information

720410-XXXX är organisationsnummer för bolaget Meissners Guldsmide. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Meissners Guldsmide är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Meissners Guldsmide finns i.

Meissners Guldsmide har varit registrerat sedan 2001-06-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Meissners Guldsmide så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-11.

Meissners Guldsmide är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Meissners Guldsmide är följande:

Vill ni komma i kontakt med Meissners Guldsmide så kan ni göra det på telefon genom 073-0510312 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och reparationer av smycken i guld och silver.

Det finns olika personer som har en koppling med Meissners Guldsmide och det är Meissner Gunnarsson, Jenny Caroline som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,