BILDBITEN webb & grafisk design

Stockholms län

Information

720303-XXXX är organisationsnummer för företaget BILDBITEN webb & grafisk design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BILDBITEN webb & grafisk design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som BILDBITEN webb & grafisk design finns i.

BILDBITEN webb & grafisk design har varit registrerat sedan 2002-11-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för BILDBITEN webb & grafisk design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-31.

BILDBITEN webb & grafisk design är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för BILDBITEN webb & grafisk design är följande:

Vill ni komma i kontakt med BILDBITEN webb & grafisk design så kan ni göra det på telefon genom 070-5454609 eller genom brev på följande adress:

Webb- och multimediaproduktion samt grafisk design.

Det finns olika personer som har en koppling med BILDBITEN webb & grafisk design och det är Schaeder Söderberg, Nanny Helena som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,