Bostadsrättsföreningen Centralgården

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens fastighet viggbyholm 44:2 i täby kommun upplåta bostäder och lokaler till nyttjande utan tidsbegränsning. medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Centralgården vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Täby så är Bostadsrättsföreningen Centralgården ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1944-06-30 så skapades Bostadsrättsföreningen Centralgården och bolaget är har ej F-skattsedel.

716000-0100 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Centralgården och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Centralgården så går det att nå dem via telefon på 08-898336 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Centralgården är Arvidsson, Anna Carina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Anna Karin Fredrika som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Karin Christine som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Lars Gunnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Smedberg, Roland Thor som är född 1981 och har titeln Suppleant, .