Placera Rekrytering

Stockholms län

Information

Placera Rekrytering hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Placera Rekrytering finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Placera Rekrytering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Placera Rekrytering har haft sedan 2005-02-24. Placera Rekrytering har funnits sedan och 2005-02-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Placera Rekrytering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6610634.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Placera Rekrytering har idag 710427-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Placera Rekrytering

Rekrytering av säljare och specialister genom search.

I Placera Rekrytering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristoffersen, Louise Madeleine som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .