phaseshift consulting

Stockholms län

Information

phaseshift consulting är ett bolag som finns i Täby. I phaseshift consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ytterman, Stig Erik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med phaseshift consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå phaseshift consulting på telefon 08-6189509.

Firman skall erbjuda tjänster inom innovationsledning riktade till mindre bolag i uppbyggnadsskede eller mogna bolag i behov av teknikskiften. Inom ramen för detta erbjuder firman expertis inom processer samt mjukvaruarkitektur, design och utveckling av mjukvara.

Idag är phaseshift consulting av bolagstypen Enskild firma.

phaseshift consulting är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

phaseshift consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-03-12 och phaseshift consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-04-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för phaseshift consulting så är det följande:

phaseshift consulting har 710401-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.