Hildestahl Design

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Hildestahl Design är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hildestahl Design är ett av dem. Statusen för Hildestahl Design är att Bolaget är aktivt.

Hildestahl Design är ett Enskild firma och skapades 2006-09-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hildestahl Design ska trivas.

Hildestahl Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-28. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Designverksamhet med inriktning mot mode.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hildestahl Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Hildestahl Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Hildestahl Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51011123.

.

De som är på något sätt har med Hildestahl Design är Hildeståhl, Jens Valfrid som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hildestahl Design har 710325-XXXX som sitt organisationsnummer.