Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a.

Stockholms län

Information

Att tillvarataga medlemmarnas gemensamma intressen, att förvärva och förvalta fast och lös egendom samt att aktivt delta i plane- ringen av Gribbylund och dess närområde.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Täby så är Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1921-02-03 så skapades Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. och bolaget är har F-skattsedel Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. har haft det sedan 1999-01-01.

Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

702000-7972 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. så går det att nå dem via telefon på 08-7564998 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Djursén, Richard Henry -Svensson Tingström, Hans Petter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gribbylunds Fastighetsägareförening u.p.a. är Andersson, Lars Erik Anders som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Djursén, Richard Henry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Anders Bo Hugo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahnström, Sverre Bertilsson som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Tingström, Hans Petter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Per Ove som är född 1963 och har titeln SuppleantTibell, Catharina Brita Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, von Axelson, Hans Herman som är född 1964 och har titeln Suppleant, .