Alexandra Öfwerman Entertainment

Stockholms län

Information

Alexandra Öfwerman Entertainment hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Alexandra Öfwerman Entertainment finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Alexandra Öfwerman Entertainment tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Alexandra Öfwerman Entertainment har haft sedan 2002-06-21. Alexandra Öfwerman Entertainment har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Alexandra Öfwerman Entertainment så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4247617.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Alexandra Öfwerman Entertainment har idag 701218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alexandra Öfwerman Entertainment

PR, promotion, events och management av artister, företag och produkter. Handel med kläder. Journalistik - Författarskap. Event. Produktion - Musik. Låtskrivare.

I Alexandra Öfwerman Entertainment så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öfwerman, Alexandra Helena som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .