Data Recovery Sweden

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Data Recovery Sweden är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Data Recovery Sweden är ett av dem. Statusen för Data Recovery Sweden är att Bolaget är aktivt.

Data Recovery Sweden är ett Enskild firma och skapades 2006-05-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Data Recovery Sweden ska trivas.

Data Recovery Sweden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Dataräddning, datarekonstruktion, återskapning av data, datakonvertering, IT services och computer repair.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Data Recovery Sweden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15.

Idag är Data Recovery Sweden och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Data Recovery Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7684128.

.

De som är på något sätt har med Data Recovery Sweden är Adsett, Mark Adrian som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Data Recovery Sweden har 701217-XXXX som sitt organisationsnummer.