Boldt Human Resources & Change Management

Stockholms län

Information

Boldt Human Resources & Change Management är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Boldt Human Resources & Change Management finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Boldt Human Resources & Change Management är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-02-20.

Boldt Human Resources & Change Management som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-01-23. Men sedan 2003-02-20 så har Boldt Human Resources & Change Management varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Boldt Human Resources & Change Management så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6177383.

Täby arbetar för att bolag som Boldt Human Resources & Change Management ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Boldt Human Resources & Change Management. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultation gentemot bolagsstyrelser, företagsledningar, chefer och medarbetare i personal-, ledarskap- och arbetsrättsfrågor samt organisations- och verksamehtsutveckling.

Firmatecknare för Boldt Human Resources & Change Management är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Boldt Human Resources & Change Management och det är följande personer, Boldt, Sven Jörgen Mattias som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Boldt Human Resources & Change Management är 700517-XXXX.