A Jelly Produktion

Stockholms län

Information

A Jelly Produktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där A Jelly Produktion finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. A Jelly Produktion tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket A Jelly Produktion har haft sedan 2000-09-01. A Jelly Produktion har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A Jelly Produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

A Jelly Produktion har idag 691226-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för A Jelly Produktion

Produktion inom fotoproduktion, journalistik, filmverksamhet, reklamuppdrag, handel med värdeppper, föredragshållare, konferencieruppdrag, event verksamhet, TV-produktion, programledaruppdrag, reporteruppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

I A Jelly Produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mälarberg, Kristina G Apollonia som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .