MICK Människan i centrum konsult

Stockholms län

Information

691223-XXXX är organisationsnummer för bolaget MICK Människan i centrum konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MICK Människan i centrum konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som MICK Människan i centrum konsult finns i.

MICK Människan i centrum konsult har varit registrerat sedan 2003-10-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för MICK Människan i centrum konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

MICK Människan i centrum konsult är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för MICK Människan i centrum konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MICK Människan i centrum konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-54568886 eller genom brev på följande adress:

Rådgivare inom personalrelaterade frågor.

Det finns olika personer som har en koppling med MICK Människan i centrum konsult och det är Rossi, Angela Ulrika som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, Rossi, Klas Johan Fritiof som är född 1967 och har titeln Prokurist,