OPTIMA EKONOMIKONSULT

Stockholms län

Information

690927-XXXX är organisationsnummer för verksamheten OPTIMA EKONOMIKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OPTIMA EKONOMIKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som OPTIMA EKONOMIKONSULT finns i.

OPTIMA EKONOMIKONSULT har varit registrerat sedan 1991-12-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1992-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OPTIMA EKONOMIKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

OPTIMA EKONOMIKONSULT är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för OPTIMA EKONOMIKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med OPTIMA EKONOMIKONSULT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ekonomi

Det finns olika personer som har en koppling med OPTIMA EKONOMIKONSULT och det är FORSBERG, ANNIKA KATARINA som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,