Cultklippet

Stockholms län

Information

690606-XXXX är organisationsnummer för företaget Cultklippet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cultklippet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Cultklippet finns i.

Cultklippet har varit registrerat sedan 1994-09-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cultklippet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Cultklippet är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Cultklippet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cultklippet så kan ni göra det på telefon genom 08-7685151 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cultklippet och det är Raftén, Lena som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,