Racemachine Sweden

Stockholms län

Information

681212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Racemachine Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Racemachine Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Racemachine Sweden finns i.

Racemachine Sweden har varit registrerat sedan 2007-10-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Racemachine Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Racemachine Sweden är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Racemachine Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Racemachine Sweden så kan ni göra det på telefon genom 08-7317222 eller genom brev på följande adress:

Handel med och uthyrning av entreprenadmaskiner. Försäljning och service av racingsportvagnar. Försäljning av tillbehör till ovanstående.

Det finns olika personer som har en koppling med Racemachine Sweden och det är Naeslund, Erik Andreas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,