DsineNet - Sweden

Stockholms län

Information

681204-XXXX är organisationsnummer för bolaget DsineNet - Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DsineNet - Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som DsineNet - Sweden finns i.

DsineNet - Sweden har varit registrerat sedan 2003-12-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för DsineNet - Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-22.

DsineNet - Sweden är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för DsineNet - Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med DsineNet - Sweden så kan ni göra det på telefon genom 08-7561800 eller genom brev på följande adress:

Webdesign, hemsidor åt företag.

Det finns olika personer som har en koppling med DsineNet - Sweden och det är Hedlund, Helena Fransilia som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,