MiM Information

Stockholms län

Information

MiM Information är en verksamhet som finns i Täby. I MiM Information finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hyll, Lars Erik Mattias som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hyll, Anna Pernilla som är född 1969 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med MiM Information så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MiM Information på telefon 08-216164.

IT-konsultverksamhet (generell, ej programutveckling). Konsulttjänster inom IT webbteknik. Utbildning inom IT, nätverk och multimedia (webbteknik, digital bildhantering, digital audio video)

Idag är MiM Information av bolagstypen Enskild firma.

MiM Information är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MiM Information innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-17 och MiM Information är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MiM Information så är det följande:

MiM Information har 681109-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.