Cervin Design

Stockholms län

Information

681030-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Cervin Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cervin Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Cervin Design finns i.

Cervin Design har varit registrerat sedan 2001-11-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cervin Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Cervin Design är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Cervin Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cervin Design så kan ni göra det på telefon genom 08-7324899 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av egendesignade saker, tex jockeydressar, väskor, hästtäcken, ryttarkläder, ryttarutrustning. Dessutom ändringar och lagningar av detsamma som ovan och även gardiner, möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Cervin Design och det är Cervin, Laila Camilla som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,