HJN Pyroteknik

Stockholms län

Information

HJN Pyroteknik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där HJN Pyroteknik finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. HJN Pyroteknik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket HJN Pyroteknik har haft sedan 1997-01-01. HJN Pyroteknik har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HJN Pyroteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4093907.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

HJN Pyroteknik har idag 680909-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HJN Pyroteknik

Försäljning av fyrverkerier både i form av affärsförsäljning och anordnande av evenemangsfyrverkeri avskjutning mot betalning. Försäljning av svart krut och pyrtekniska satser till berörda företag och privatpersoner ( tex. sportskyttar och scenpyrotekniker ). Försäljning av tjänster inom film och teater avseende pyroteknik. Försäljning av ammunistion. Såväl pyroteknisk som målsjutning till företag och privatpersoner. Utföra pyrotekniska uppdrag med ammeffekter såsom pyroteknisk och lös variant. Testar, utvecklar och förevisar olika ammunitionssorter.

I HJN Pyroteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Hans Jonas Nicklas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .