Telectriq

Stockholms län

Information

680702-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Telectriq. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telectriq är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Telectriq finns i.

Telectriq har varit registrerat sedan 2003-01-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Telectriq så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Telectriq är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Telectriq är följande:

Vill ni komma i kontakt med Telectriq så kan ni göra det på telefon genom 08-42068825 eller genom brev på följande adress:

El-, tele-, data- och larminstallationer inkl service.

Det finns olika personer som har en koppling med Telectriq och det är Hansen, Per Ringö som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,