robert möllers bygg

Stockholms län

Information

680702-XXXX är organisationsnummer för bolaget robert möllers bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som robert möllers bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som robert möllers bygg finns i.

robert möllers bygg har varit registrerat sedan 2007-09-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för robert möllers bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

robert möllers bygg är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för robert möllers bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med robert möllers bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-7332843 eller genom brev på följande adress:

Allt inom bygg och mark.

Det finns olika personer som har en koppling med robert möllers bygg och det är Möller, Håkan Hans Robert som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,