Ella Redovisnings Konsult

Stockholms län

Information

680613-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ella Redovisnings Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ella Redovisnings Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Ella Redovisnings Konsult finns i.

Ella Redovisnings Konsult har varit registrerat sedan 2001-01-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ella Redovisnings Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ella Redovisnings Konsult är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Ella Redovisnings Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ella Redovisnings Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-54471200 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, redovisning, löneadministration som konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ella Redovisnings Konsult och det är Fredrikson, Gun Anna Susan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,