Fagrell Data i Täby

Stockholms län

Information

680509-XXXX är organisationsnummer för företaget Fagrell Data i Täby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagrell Data i Täby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Fagrell Data i Täby finns i.

Fagrell Data i Täby har varit registrerat sedan 2002-12-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagrell Data i Täby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Fagrell Data i Täby är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Fagrell Data i Täby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fagrell Data i Täby så kan ni göra det på telefon genom 08-6562291 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom CTI-lösningar (Computer Telephony Integration) och CallCenter (Servis centraler per telefon).

Det finns olika personer som har en koppling med Fagrell Data i Täby och det är Fagrell, Stig Roland som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,