P Sandin's El & Data

Stockholms län

Information

680116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P Sandin's El & Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Sandin's El & Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som P Sandin's El & Data finns i.

P Sandin's El & Data har varit registrerat sedan 2003-09-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för P Sandin's El & Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-30.

P Sandin's El & Data är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för P Sandin's El & Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med P Sandin's El & Data så kan ni göra det på telefon genom 08-7688766 eller genom brev på följande adress:

El och data installatiner. Configurering av data.

Det finns olika personer som har en koppling med P Sandin's El & Data och det är Sandin, Peter Lennart som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,