Jess-Allservice

Stockholms län

Information

Jess-Allservice är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Jess-Allservice finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jess-Allservice är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Jess-Allservice som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-01-12. Men sedan 1999-01-01 så har Jess-Allservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jess-Allservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51020039.

Täby arbetar för att företag som Jess-Allservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jess-Allservice. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsult inom sopåtervinning samt försäljning av lim och färgartiklar. Uppfödning och tävling samt försäljning av häst inom trav och galopp. Uthyrning av arbetsmaskiner företrädesvis grävmaskiner, 4-hjulingar. Stenspräckning.

Firmatecknare för Jess-Allservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jess-Allservice och det är följande personer, Christensen, Jess Detlef som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jess-Allservice är 670806-XXXX.