Fredrik Nordin Consulting

Stockholms län

Information

670721-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fredrik Nordin Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredrik Nordin Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Fredrik Nordin Consulting finns i.

Fredrik Nordin Consulting har varit registrerat sedan 2006-10-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredrik Nordin Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Fredrik Nordin Consulting är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Fredrik Nordin Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fredrik Nordin Consulting så kan ni göra det på telefon genom 073-2527517 eller genom brev på följande adress:

konsultation och utbildning inom företagsekonomi, med särskild inriktning på inköp, affärs- och organisationsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredrik Nordin Consulting och det är Nordin, Fredrik Helge som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,