Cobra Städservice

Stockholms län

Information

661012-XXXX är organisationsnummer för bolaget Cobra Städservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cobra Städservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Cobra Städservice finns i.

Cobra Städservice har varit registrerat sedan 2005-09-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cobra Städservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Cobra Städservice är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Cobra Städservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cobra Städservice så kan ni göra det på telefon genom 070-4046764 eller genom brev på följande adress:

Lokalvård, grovstädning, flyttstädning, fönsterputs.

Det finns olika personer som har en koppling med Cobra Städservice och det är Mitic, Sladjan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,