PJW ELEKTRONIK

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter PJW ELEKTRONIK. Det finns flera verksamheter som liknar PJW ELEKTRONIK i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

PJW ELEKTRONIK är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-13 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-06-08 så har PJW ELEKTRONIK varit registrerat och sedan 2006-01-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är PJW ELEKTRONIK och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med PJW ELEKTRONIK så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med PJW ELEKTRONIK så kan ni göra det på 070-6903900.

Elektronikverkstad, import och export av elektro- nikprodukter främst inom industri- och data- branschen samt därmed förenlig konsultverksamhet. transporttjänster. lokalvård.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Westin, Pierre Joakim som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

PJW ELEKTRONIK har 660617-XXXX som sitt organisationsnummer.