Marianne På Rätt Kurs

Stockholms län

Information

650922-XXXX är organisationsnummer för bolaget Marianne På Rätt Kurs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marianne På Rätt Kurs är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Marianne På Rätt Kurs finns i.

Marianne På Rätt Kurs har varit registrerat sedan 1997-09-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marianne På Rätt Kurs så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Marianne På Rätt Kurs är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Marianne På Rätt Kurs är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marianne På Rätt Kurs så kan ni göra det på telefon genom 031-933933 eller genom brev på följande adress:

Utbildning, konsultation, fortbildning och undervisning för för- och grundskolelärare och barn. Ridskoleverksamhet. Ekonomisk konsultation och undervisning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marianne På Rätt Kurs och det är Keszei, Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,