ROANNA KABLAGE-MONTAGE

Stockholms län

Information

650714-XXXX är organisationsnummer för bolaget ROANNA KABLAGE-MONTAGE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROANNA KABLAGE-MONTAGE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som ROANNA KABLAGE-MONTAGE finns i.

ROANNA KABLAGE-MONTAGE har varit registrerat sedan 1988-06-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för ROANNA KABLAGE-MONTAGE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

ROANNA KABLAGE-MONTAGE är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för ROANNA KABLAGE-MONTAGE är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROANNA KABLAGE-MONTAGE så kan ni göra det på telefon genom 070-3567265 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbete, fastighetsservice och städning bil- och båtreparationer samt kabeldragning för tv- och datanät

Det finns olika personer som har en koppling med ROANNA KABLAGE-MONTAGE och det är Umerkajeff, Robert som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,