Banga Consulting Agency

Stockholms län

Information

Banga Consulting Agency är en verksamhet som finns i Täby. I Banga Consulting Agency finns det lite olika personer som är förknippade och det är Banga, Ravjeet Singh som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Banga Consulting Agency så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Banga Consulting Agency på telefon .

Marknadsföring och försäljning av svenska sjukvårdstjänster utomlands. Paralell import av läkemedel och hälsokostpreparat. Medicinsk kunskapsöverföring. Medicinsk konsult för utländska beskickningar i Sverige. Konsult specialist åt sjukhus inom och utanför Sverige.

Idag är Banga Consulting Agency av bolagstypen Enskild firma.

Banga Consulting Agency är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Banga Consulting Agency innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och Banga Consulting Agency är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Banga Consulting Agency så är det följande:

Banga Consulting Agency har 640810-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.