Gribby Städ

Stockholms län

Information

Gribby Städ hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Gribby Städ finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Gribby Städ tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gribby Städ har haft sedan 1994-01-01. Gribby Städ har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gribby Städ så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7324245.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Gribby Städ har idag 640616-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gribby Städ

Städning av lokaler, butiker, lager och allt som har med städningen att göra0 Reparering och lagning av maskiner. Renovering och inredning, mindre byggjobb.

I Gribby Städ så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Milivojevic, Milomir som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .