KULAN Kompetensutveckling

Stockholms län

Information

KULAN Kompetensutveckling är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som KULAN Kompetensutveckling finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KULAN Kompetensutveckling är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-08-09.

KULAN Kompetensutveckling som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-09-01. Men sedan 2004-08-09 så har KULAN Kompetensutveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KULAN Kompetensutveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51011076.

Täby arbetar för att bolag som KULAN Kompetensutveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KULAN Kompetensutveckling. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsulttjänster inom kompetensutvecklingsområdet, som planering, genomförande av utbilding och övrigt stöd och support i kompetensutvecklingsfrågor.

Firmatecknare för KULAN Kompetensutveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KULAN Kompetensutveckling och det är följande personer, Öhrström, Kerstin Maria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för KULAN Kompetensutveckling är 630628-XXXX.