Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel

Stockholms län

Information

630518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel finns i.

Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel har varit registrerat sedan 2006-06-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel så kan ni göra det på telefon genom 073-0272928 eller genom brev på följande adress:

Samtalsbehandling, rådgivning, coaching och föreläsningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kognitiv Terapi, Ingrid Siegel och det är Siegel Lejdström, Ingrid Marie T som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,