Lewing Technology & Consulting

Stockholms län

Information

630419-XXXX är organisationsnummer för företaget Lewing Technology & Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lewing Technology & Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Lewing Technology & Consulting finns i.

Lewing Technology & Consulting har varit registrerat sedan 2001-01-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lewing Technology & Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Lewing Technology & Consulting är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Lewing Technology & Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lewing Technology & Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-54442390 eller genom brev på följande adress:

Bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och data och försäljning av dator(programvara).

Det finns olika personer som har en koppling med Lewing Technology & Consulting och det är Lewing, Lars Stefan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,